Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları: Bir numara kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını kösteklemek ve oda veya bölme arasındaki geçişi kapatmak sinein kullanılır.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beşer boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakarak kilitli karakol, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kadar faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında Yangın Kapısı Fiyatları yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Peklik Klası: Yangın kapkaloriın metanet derslikı, yangına karşı ne denli dayanıklı bulunduğunu gösterir.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika bile dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın kapıları gayrı yangın bapsı türleri arasındadır.

Hassaten tek katlı mimarilarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birçok yerde karşınıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve taçımızdakileri güvenli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Report this wiki page