yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık kızılıyoruz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik dizi ile elan kesif kullanma sağlanabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Dokumada bulunan insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Kapısı ana amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Molekül 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki yerında da cidar, takım veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer enliliği 80 cm ya da henüz azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni başladığı kattan bitiş pekna kadar tam halde olmalıdır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları gibi yapı eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Kırmızıüminyum ya da demir malzemeden dokumalır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene yan verilir. Yararlanma açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın vakaları birmebzul bünyeda en kesif önlaşılan ve vahim tehlikelere gaye açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hatta, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page